Menu Sluiten

We Are Dyna

Algemeen 1

We are Dyna

Dynafix beheert, monteert, installeert, onderhoudt, repareert, reviseert, vervangt en recyclet mobiele en complexe elektronische apparaten van grote en upcoming technologiemerken waardoor organisaties en hun klanten of medewerkers verbonden blijven. Dynafix is onderdeel van DynaGroup. Samen ontzorgen wij fabrikanten, (e-)retailers, telecom operators, verzekeraars, banken, leasemaatschappijen en organisaties en bedrijven op het gebied van aftersales van complexe en mobiele elektronische apparaten.

DynaGroup

Van het repareren van smartphones en het aan huis bezorgen van paspoorten tot het installeren of repareren van wasmachines: DynaGroup ontzorgt organisaties en diens klanten of medewerkers met slimme oplossingen. DynaGroup bestaat uit vijf business units die elkaar aanvullen, ieder vanuit hun eigen specialisatie. We hebben tien vestigingen in de Benelux, waar dagelijks ruim 2.000 betrokken medewerkers samenwerken om klantverwachtingen te overtreffen.

Dit zijn de business units van DynaGroup:

Dynafix, after sales services van elektronische apparaten zoals smartphones, laptops, drones en koffiemachines.

Dynalogic, specialist in het full service bezorgen van kostbare producten, zowel groot als klein in de gehele Benelux. Dynalogic bezorgt, verzorgt en ontzorgt door kostbare producten op het door de klant gewenste moment en locatie te bezorgen en installeren.

Dynasure, secured backoffice services, polis management en claimafhandeling

Dynalinq, IT-specialist in geïntegreerde supply chain oplossingen

Leen Menken, specialist in de logistieke ontzorging voor bedrijven in de foodsector. Leen Menken biedt temperatuur gecontroleerde warehousing, fulfilment en distributie services voor B2C en B2B opdrachtgevers.

Dynahealth, richt zich op het bezorgen, installeren en assembleren van medische hulpmiddelen bij de cliënten thuis.

Sinds 2017 is DynaGroup is onderdeel geworden van het Belgische bpost. Met deze krachtenbundeling kunnen we u nog beter bedienen. Bovendien kunnen we mede hierdoor onze groeiambities binnen en buiten de Benelux sneller realiseren.

We Are Dyna

We are Dyna, het motto waarin iedere medewerker van Dyna, ongeacht zijn of haar functie, zich herkent. Dat koesteren we, want zonder medewerkers geen dienstverlening. Zij zijn de sleutel tot de ultieme klantbeleving. We are Dyna betekent ook teamwork. Strong2gether maken we fans en realiseren we de perfecte klantbeleving. Iedere schakel is belangrijk. We het doen het allemaal samen.

Values

We are Dyna betekent ook een aantal kernwaarden die wij belangrijk vinden. Vanuit ons gedachtegoed “We Keep Moving Forward” hebben we bij Dyna een sterke focus op “Durven Groeien”, waarbij we dagelijks bezig zijn met de innovaties van morgen.

Wij geloven dat groei alleen mogelijk is door intensief “Samen te Werken”.  Met onze mensen en met onze klanten. Zo creëren we win-win situaties voor elke uitdaging in onze omgeving.

Effectieve samenwerkingen laten we tot stand komen door onze medewerkers “Verantwoordelijkheid” te laten nemen voor succes en teleurstelling als ook “Voorbeeldgedrag” daarin zichtbaar te waarderen.

We Keep Moving Forward, wij zijn klaar voor de toekomst!

DynaGroup & Dynafix blijven innoveren

Wilt u weten wat DynaGroup of Dynafix voor u kan doen? Neem contact met ons op.