Menu Sluiten

InHome services

Onsite

InHome services

Betrouwbare dienstverlening op elke locatie

Dynafix In home services ontzorgt fabrikanten en organisaties met in home diensten. Onze deskundige en gecertificeerde engineers zorgen op locatie voor:

    • inbouw, montage en installatie van elektronisch apparatuur
    • (preventief) onderhoud elektronische apparatuur
    • reparatie elektronische apparatuur
    • vervangen, omruilen, (de)monteren elektrische apparatuur, waaronder laadpalen

Waar en wanneer het uitkomt: at home & at work

Dynafix In home services ontzorgt fabrikanten en organisaties bij de klanten thuis (at home), maar we nemen ook uw zorg uit handen bij organisaties en horecabedrijven die in hun werkomgeving (at work) moeten kunnen vertrouwen op opgeleide en gecertificeerde engineers. Via onze in home services bent u altijd verzekerd van opgeleide en gecertificeerde engineers, realiseert u een geweldige klantbeleving en bespaart u bovendien veel (extra) reparatie-, recruitment- en trainingskosten.

At home

Naast montage en installatie van huishoudelijke producten, zijn wij ook gespecialiseerd in het vervangen, omruilen en (de)monteren van laadpalen. Door onze onderhoudsplanningen verlengen wij de levensduur van uw producten. Hierdoor voorkomt u onnodige reparatiekosten. Mocht er ondanks periodiek onderhoud toch een defect ontstaan, dan maken wij razendsnel een reparatie afspraak op een dag en tijdstip dat het uw klant (of medewerker) uitkomt. Die meerwaarde en dat gemak wordt hoog gewaardeerd. Zeker nu wij mensen steeds meer slimme oplossingen in huis nemen, vanuit thuis werken en altijd met elkaar verbonden willen zijn. Met Dynafix In home services biedt u uw klanten of medewerkers een betrouwbare service aan huis en vergroot u tegelijkertijd hun loyaliteit.

At work

Dynafix in home services bezorgt, installeert, onderhoudt, repareert of vervangt de volledige (kantoor)inrichting bij uw klanten of medewerkers. Hierna verlengen onze onderhoudsplanningen de levensduur van de verschillende apparatuur. Van koffiemachines tot laptops en smartboards. Wanneer er ondanks periodiek onderhoud, toch een defect ontstaat, zorgen wij ervoor dat uw klant of uw medewerkers weer snel up and running zijn. Dit geldt overigens ook zeker voor thuiswerkplekken. Ook daar kunt u kunt bij ons terecht voor bezorging, montage, installatie, onderhoud en reparatie door onze ervaren en gecertificeerde engineers. Ondertussen bespaart u flink op (extra) reparatie-, recruitment- en trainingskosten.

Maak fans van uw klanten of medewerkers

Onze engineers zijn ervaren in grote en upcoming technologiemerken. Maar ze zijn ook uw vaste visitekaartje en ambassadeur bij wie een ultieme klantbeleving het hoogste doel is. Onze engineers gaan pas weg als alles gebruiksklaar is. Ze geven een instructie en nemen verpakkingsmaterialen en eventuele oude apparaten weer mee. Met deze full-service aftersales dienstverlening vergroot u de klantbeleving en de waarde van uw product aanzienlijk. Met Dynafix In home services maakt u fans!

Dynafix blijft innoveren

Wilt u weten wat Dynafix voor u kan doen? Neem contact met ons op.