Menu Sluiten

Mobility & Lifecycle services

Contact

Mobility & Lifecycle services

Met Mobility & device lifecycle services biedt Dynafix integrale, compleet ontzorgende oplossingen aan resellers, distributeurs, leasemaatschappijen van mobiele apparaten alsook aan IT of HR afdelingen van grote organisaties en bedrijven op het gebied van beheer van hun smartphones, tablets en laptops.

Uniek totaalconcept

Wij bieden een uniek totaalconcept dat een volledig proces ondersteunt. Denk aan:

  • mobiele apparatenvloot inzichtelijk via ons Mobility Service Platform
  • mogelijkheden tot gepersonaliseerde webshop
  • volledige configuratie
  • controle en CMBD-registratie bij uitgifte gebruiksklare mobiele apparaten
  • uitgifte en inname op locatie naar keuze
  • installatie en instructie
  • reparatie, refurbishment, omruiling, vervanging
  • langere gebruiksduur door verlengde garantie programma’s
  • controle en registratie en inname mobiele apparaten
  • datavernietiging conform ISO 27001
  • afvoer, terugkoop, recycling
  • maatschappelijke invulling van oude apparaten
  • callcenter met eerste, tweede en derdelijns support voor uw organisatie, uw klanten of medewerkers

Meer dan asset management mobile devices

Ons totaalconcept met oog voor mens, milieu en maatschappij, wordt ingezet voor centrale uitrol- en migratieprojecten maar ook bij in- en uitdiensttreddingen van personeel. We beheren de levenscyclus van configuratie tot datavernietiging en afvoer van uw mobiele apparatenvloot. Oude apparaten worden op een veilige en milieuvriendelijke manier verwerkt. Waar mogelijk en desgewenst nemen wij uw oude hardware van u over. De ingenomen apparaten worden nagekeken en beoordeeld op restwaarde. U kunt er ook voor kiezen de oude mobiele apparaten gebruiksklaar te maken en te doneren aan een maatschappelijk doel. En ook dat regelen wij graag voor u!

Mobility Services Platform (MSP)

Middels het Mobility Services Platform (MSP) heeft u inzicht in uw mobiele apparatenvloot en is het bovendien mogelijk een gepersonaliseerde webshop aan te bieden. Het assortiment in deze webshop kan volledig op maat worden samengesteld, inclusief rechten en autorisaties. Uw klant of medewerker krijgt uitsluitend het assortiment getoond dat vooraf is bepaald.

Op elke locatie: thuis of op het werk

Als u kiest voor onze Mobility & device lifecycle services, bent u ervan verzekerd dat uw mobiele apparaten volledig geconfigureerd zijn en op iedere gewenste locatie, ongeacht het type configuratie worden opgeleverd en bezorgd. Van imaging en asset tagging, tot eenvoudige maar tijdrovende opdrachten zoals het plaatsen van een screenprotector en cover, het opladen van het toestel en het toevoegen van promotiemateriaal en accessoires.

Vanuit thuis werken is inmiddels niet meer weg te denken. Daarom kunnen uw klanten of medewerkers de apparaten ook thuis en op een moment dat het hen uitkomt ontvangen, laten installeren, ophalen of vervangen.

Reparatie of vervanging

Is een apparaat defect? Wij halen het ter reparatie op en zorgen desgewenst direct voor een vervangend apparaat. Klanten of medewerkers kunnen online een afspraak maken op een voor hen passend moment. Alles wordt geregeld, ook de CMDB-registratie. We stellen het mobiele apparaat volledig in en uw klant of medewerker ontvangt een instructie. Wij repareren voor bijna alle grote en upcoming fabrikanten binnen en buiten garantie op het hoogste niveau.

Maak fans van uw klanten en medewerkers

Onze callcenter agents en specialisten staan uw klanten en medewerkers bovendien bij met IT en helpdesk support. Met de Mobility & device lifecycle services profiteert u van onze samenwerking met de onderlinge business units van DynaGroup. Hierdoor zijn we de snelste, meest complete, consistente en efficiënte partner in de markt van asset management van mobile devices. En dat ziet u terug in een grotere klant- of medewerkerstevredenheid!

Dynafix blijft innoveren

Wilt u weten wat Dynafix voor u kan doen? Neem contact met ons op.