Menu Sluiten

Ons verhaal

Algemeen 1

Ons verhaal

Hoe het begon

In 1995 werd een startup opgericht die telecomapparatuur repareerde. Als snel onderscheidde de kleine startup zich door een proactieve en klantgerichte werkwijze. Naast reparaties bood dit kleine, maar ambitieuze bedrijf ook advies aan klanten over het verbeteren van hun apparaten. Zo werden onnodige reparaties voorkomen en ontstonden duurzame partnerships met de klant.

In 2003 veranderde de startup in Dynafix, inmiddels al jaren een aftersales service marktleider voor B2B (en B2C) in de Benelux.

Dynafix: we keep you connected

Wij beheren, monteren, installeren, onderhouden, repareren, reviseren, vervangen en recyclen complexe en mobiele elektronische apparaten waardoor organisaties en hun klanten of medewerkers verbonden blijven. Samen met de andere business units van DynaGroup ontzorgen we dag in dag uit fabrikanten, (e-)retailers, telecom operators, verzekeraars, banken, leasemaatschappijen en andere bedrijven en organisaties. Juist door de onderlinge samenwerking zijn we de snelste, meest betrouwbare en meest innovatieve aftersales servicepartner voor de zakelijke markt en diens klanten.

Totaalconcept

Dynafix biedt een totaalconcept in aftersales service en niet alleen voor telecomapparatuur.  De product- en dienstenportfolio wordt voortdurend uitgebreid. Naast smartphones, kunnen organisaties bij ons terecht voor een volledig aftersales traject voor o.a. tablets, laptops, LCD-tv’s, drones, maar ook elektrische steps en koffiemachines. Uw klanten, IT afdeling en/of medewerkers kunnen rekenen op onze betrouwbare beheer-, repair- en replacement oplossingen.

Ultieme klantbeleving

Als creatieve en innovatieve ‘partner behind the scenes’ ontwikkelen we steeds weer nieuwe, betrouwbare en succesvolle oplossingen op het gebied van aftersales servicemanagement. Anders dan anderen, denken wij hierbij vanuit uw organisatie, uw verdienmodellen en natuurlijk uw klanten. Onze direct toepasbare oplossingen realiseren de ultieme klantbeleving. Op die manier versterkt u de band met uw klanten en er is ruimte voor verdere groei.

DynaGroup

Dynafix is onderdeel van DynaGroup. Van het repareren van smartphones en het aan huis bezorgen van paspoorten tot het installeren of repareren van wasmachines: DynaGroup ontzorgt organisaties en diens klanten met slimme oplossingen. DynaGroup bestaat uit zes business units die elkaar aanvullen, ieder vanuit hun eigen specialisatie. We hebben tien vestigingen in de Benelux, waar dagelijks ruim 2.000 betrokken medewerkers samenwerken om de verwachtingen van u en uw klanten of medewerkers te overtreffen.

Dit zijn de business units van DynaGroup:

Dynafix, after sales services van elektronische apparaten zoals smartphones, laptops, drones en koffiemachines.

Dynalogic, specialist in het full service bezorgen van kostbare producten, zowel groot als klein in de gehele Benelux. Dynalogic bezorgt, verzorgt en ontzorgt door kostbare producten op het door de klant gewenste moment en locatie te bezorgen en installeren.

Dynasure, secured backoffice services, polis management en claimafhandeling

Dynalinq, IT-specialist in geïntegreerde supply chain oplossingen

Leen Menken, specialist in de logistieke ontzorging voor bedrijven in de foodsector. Leen Menken biedt temperatuur gecontroleerde warehousing, fulfilment en distributie services voor B2C en B2B opdrachtgevers.

Dynahealth, Because we care