Menu Sluiten

Ons verhaal

Values

Ons verhaal

Hoe het begon

In 1995 werd een startup opgericht die telecomapparatuur repareerde. Als snel onderscheidde de kleine startup zich door een proactieve en klantgerichte werkwijze. Naast reparaties bood dit kleine, maar ambitieuze bedrijf ook advies aan klanten over het verbeteren van hun apparaten. Zo werden onnodige reparaties voorkomen en ontstonden duurzame partnerships met de klant.

In 2003 veranderde de startup in Dynafix, inmiddels al jaren een aftersales service marktleider voor B2B (en B2C) in de Benelux.

Dynafix: we keep you connected

Wij beheren, monteren, installeren, onderhouden, repareren, reviseren, vervangen complexe en mobiele elektronische apparaten volgens een circulair model. Hiermee helpen wij onze klanten hun producten en elektronische apparaten zo lang mogelijk te laten gebruiken en grondstoffen zo goed mogelijk te hergebruiken. Samen met de andere business units van DynaGroup ontzorgen we dag in dag uit fabrikanten, (e-)retailers, telecom operators, verzekeraars, banken, leasemaatschappijen en andere bedrijven en organisaties. Juist door de onderlinge samenwerking zijn we de snelste, meest betrouwbare en meest innovatieve aftersales servicepartner voor de zakelijke markt en diens klanten.

Totaalconcept

Dynafix biedt een totaalconcept in aftersales service en niet alleen voor telecomapparatuur.  De product- en dienstenportfolio wordt voortdurend uitgebreid. Naast smartphones, kunnen organisaties bij ons terecht voor een volledig aftersales traject voor o.a. tablets, laptops, LCD-tv’s, drones, maar ook elektrische steps, koffiemachines, medische apparatuur en laadpalen. Uw klanten, IT afdeling en/of medewerkers kunnen rekenen op onze betrouwbare beheer-, repair- en replacement oplossingen.

Ultieme klantbeleving

Als creatieve en innovatieve ‘partner behind the scenes’ ontwikkelen we steeds weer nieuwe, betrouwbare en succesvolle oplossingen op het gebied van aftersales servicemanagement. Anders dan anderen, denken wij hierbij vanuit uw organisatie, uw verdienmodellen en natuurlijk uw klanten. Onze direct toepasbare oplossingen realiseren de ultieme klantbeleving. Op die manier versterkt u de band met uw klanten en er is ruimte voor verdere groei.