Menu Sluiten

Insurance services

Insurance

Insurance services

Betrouwbare backoffice oplossingen

Dynafix Insurance services is sterk in het ontzorgen en helpen van verzekeraars, banken, telecombedrijven en andere dienstverlenende organisaties. Dat doen we met innovatieve oplossingen en betrouwbare diensten op het gebied van:

  • polismanagement
  • claimafhandeling
  • reparatie
  • omruiling
  • logistiek
  • warehousing

Meer dan polismanagement en claimafhandeling

U kunt rekenen op een totaalconcept van betrouwbare procesondersteuning. Van polismanagement tot zorgvuldige afhandeling van schadeclaims door onze ervaren callcenter agents en deskundige specialisten. Tegelijkertijd regelen we voorraadbeheer, reparatie, omruiling en bezorging waar en wanneer uw klant of medewerker dat wilt. Met onze Insurance services heeft u dus alles onder één dak. Juist door de onderlinge samenwerking met andere business units van DynaGroup, zijn we de snelste, meest betrouwbare en meest efficiënte aftersales en supply chain partner.

Wij maken graag kansen van problemen

We helpen u ook graag bij het ontwikkelen van nieuwe oplossingen en verdienmodellen. Hierbij denken we vanuit uw organisatie, uw klanten en anticiperen we op trends en verdere digitalisering. Een goed voorbeeld daarvan is onze betrokkenheid bij de ontwikkeling van een mobiele telefoonverzekering voor banken in samenwerking met verzekeraars. Mobiel bankieren en verzekeren is niet meer weg te denken. Maar wat als een smartphone stuk of gestolen is? Met een mobielverzekering worden klanten prompt geholpen met reparatie of vervanging. Klanten zijn weer connected en kunnen snel weer alles op hun smartphone doen. Maak daarom snel een afspraak en ontdek wat we samen kunnen bereiken!

Fraudepreventieve procesondersteuning

Uw klanten kunnen snel en gemakkelijk hun claim telefonisch of online via uw eigen of onze website registreren. We zijn altijd alert op fraude. Onze specialisten beoordelen hoe de schade is ontstaan en maken hierover een inspectierapport. Wanneer de schade niet overeenkomt met de verklaring van uw klant koppelen wij de uitslag van de inspectie naar u terug. U kunt dan besluiten om wel of niet akkoord te gaan met reparatie of vervanging.

De ultieme klantervaring

Met Dynafix Insurance services verhoogt u de klantloyaliteit. Klanten worden snel en uitstekend geholpen. Bovendien kunnen uw klanten bij ons kiezen. Speed & choice noemen we dat. Dit zijn snelle bezorg- en/of vervangoplossingen waaruit uw klant kiezen kan. Van dezelfde dag tot de volgende avond, net wat de klant het beste uitkomt. Hiermee maakt u fans van uw klanten!

Zekerheid

Dynafix is ISO 27001 gecertificeerd. Met deze certificering bent u verzekerd dat wij aan alle eisen rondom managementsystemen en informatiebeveiliging voldoen. Het garandeert dat wij alle mogelijke maatregelen tegen informatiebeveiligingsrisico’s getroffen hebben en aan de Wet Bescherming Persoonsgegevens voldoen.

Dynafix blijft innoveren

Wilt u weten wat Dynafix voor u kan doen? Neem contact met ons op.