Menu Sluiten

Als partner ‘behind the scene’ aanwezig tijdens de Horecava beurs

Slider_Niews

Als partner ‘behind the scene’ aanwezig tijdens de Horecava beurs

13 t/m 16 januari was Dyna aanwezig in opdracht van Nespresso op de grote Horecava beurs in het RAI te Amsterdam. Horecava is dé vakbeurs voor en door professionals in de foodservice branche. Voor Nespresso is deze beurs dan ook één van de meest belangrijke foodevents waarbij ze hun Premium segment koffiemachines kunnen promoten. Op meerdere stands verdeeld over het event worden met name de Nespresso Aguila machines in de kijker geplaatst.

Als ‘behind the scene’ partner was Dyna voorafgaand de beurs verantwoordelijk voor planning & projectmanagement. Denk hierbij aan de gehele afstemming met het Event management op technisch vlak (watervoorzieningen, elektra) en het inregelen van al het logistiek verkeer van en naar de beurs.

Tijdens de beurs was Dyna dagelijks aanwezig met vijf Dyna Technicians en off site met één planner en één technisch coördinator. Samen waren deze medewerkers verantwoordelijk voor de opbouw/afbouw van de koffiemachines en werd er technische ondersteuning geboden op de beurs gedurende de volledige openingsuren. Daarnaast werd er een Standby dienst gedraaid voor technische issues waarbij de response tijd op +/- 60min lag.

Het afgelopen jaar heeft Dyna samen met Nespresso ook weer vele succesvolle events mogen afronden waaronder: Gault Millau Awards, Taste of Amsterdam, Lowlands, Gastvrij Rotterdam en Grand Gala Des Patrons.